maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Herinneringsconcert

30 oktober 2011
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Het concert is bedoeld voor iedereen die behoefte voelt om in een troostrijke sfeer herinneringen te koesteren en/of stil te staan bij het verlies van een dierbaar persoon.

Als vaste medewerker van het Herinneringsconcert Essenhof zal stadsdichter Marieke van Leeuwen een bijdrage leveren in de vorm van een gedicht over afscheid en verlies, herinneren of gedenken. Het Herinneringsconcert wordt jaarlijks uitgevoerd door wisselende musici, vocalisten en ensembles.

Het concert wordt verzorgd door het scratchkoor en -orkest Dordtissimo o.l.v. Ries van der Zouwen. Solisten zijn: Katrien Nauwelaerts, sopraan; Karen Langendonk, alt; Uroš Petrac, tenor; Tim Maas, bas. Kistorgel: Wendeline Wilmink.

Uitgevoerd wordt Cantate BWV 27 van Johann Sebastiaan Bach, alsmede enkele aria’s uit de Messiah van G.F. Handel en een koorwerk van F. Mendelssohn-Bartholdy.

Reserveren
Het concert is gratis toegankelijk maar reserveren is noodzakelijk omdat er een limiet is aan het aantal bezoekers dat in de Oude Aula kan worden toegelaten.

U kunt vanaf 3 oktober reserveren via email of een speciaal telefoonnummer. Vermeld duidelijk uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u naar het concert wilt komen.

Bereikbaarheid
De Oude Aula ligt midden op de begraafplaats en is bereikbaar via de voetgangersingang aan de Dubbeldamseweg Zuid of via de hoofdingang aan de Nassauweg. Auto’s zijn niet toegestaan. Voor minder-validen zijn rolstoelen beschikbaar op het voorterrein.

Deel dit bericht met je vrienden!