maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Oudercursus Family Builders

Oudercursus Family Builders

29 oktober 2011
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag start bij De Hoop ggz de vernieuwde oudercursus Family Builders. Family Builders is een project van Chris, onderdeel van De Hoop, en rust ouders toe in (geloofs)opvoeding.

Hoewel de cursus al langere tijd bestaat, is de opzet ervan onlangs aangepast om beter aan te sluiten bij de behoeften van de deelnemers. Bestond de cursus eerst uit vijf avonden, nu omvat de cursus één zaterdag en één terugkomavond. Verder heeft Family Builders een meer regionaal karakter gekregen.

Family Builders is een cursus om ouders te helpen op een doelgerichte manier hun kinderen op te voeden. Eén van de deelnemende ouders: "Ik heb er nooit bij stil gestaan hoe belangrijk je eigen geestelijke erfgoed is voor de opvoeding van je kinderen. Dit project heeft me de ogen geopend." Ouders krijgen op de trainingsdag huiswerkopdrachten mee en bespreken deze op de terugkomavond.

De terugkomavond is gepland op vrijdag 9 december 2011 van 20.00 tot 22.00 uur op dezelfde locatie. De cursus kost 25 euro; aanmelden kan via de website.

Chris is onderdeel van De Hoop, een evangelische ggz-instelling. De Hoop helpt kinderen, jongeren en volwassenen. Voor meer informatie over Chris op: www.chris.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!