zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Cursus creatief lassen

25 oktober 2011
Van dinsdag 25 oktober 2011 tot en met woensdag 14 december 2011
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

Behalve voor technische en bouwkundige toepassingen wordt tegenwoordig het lassen steeds vaker gebruikt voor het maken van allerlei tuindecoraties en kunstobjecten. In deze praktijkcursus leert men omgaan met het lasapparaat, het gebruik van materiaal en elektrodes. Natuurlijk wordt er ook voldoende aandacht besteed aan de veiligheidsmaatregelen. In verschillende opdrachten oefent men booglassen met dik en dun ijzer en leert men diverse bochten, hoeken en bevestigingen maken. De laatste twee lessen worden besteed aan het in elkaar lassen van een eigen ontwerp.

De 8 lessen worden gegeven vanaf dinsdagavond 25 oktober.
Voor inschrijving kan men terecht op de website of telefonisch.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

in het Wellantcollege

615 47 64

www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!