maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Jazzlab Organ Tonation

22 oktober 2011
Van 22:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag is het tijd voor Oldschool Organ Grinding, Funky Guitar slamming, Steamy Horn Blowing, Sexy Bass Strumming en Steady Grooves tijdens de alweer tweede editie van Jazzlab.

Zanger-Pianist Frank Montis (oa DelMontis) steekt zijn liefde voor het Hammond orgel tegenwoordig niet onder stoelen of banken. Zijn platenkast staat vol met helden als Jimmy Smith, Jimmy McGriff, John Patton en Jack McDuff. Die liefde is hem met de paplepel ingegoten en de tijd is gekomen om die liefde van de daken te schreeuwen. Gitarist Eric van Dijsseldonk (Ricky Koole) is als Die Hard Meters en Grant Green liefhebber een perfecte aanvulling. Op saxofoon speelt Marco ‘Maceo’ Hijl (BLAZ) en aan groove zal deze avond niks ontbreken met de Grandmasters of Soul & Funk uit Dordrecht: Ton van der Kolk (Soul Snatchers, Laura Vane) & Phil Martin op drums! (The Jazzinvaders, AIFF).

Jazzlab avonden zijn voor jong en oud.
Entree: 3,00 leden / 6,00 niet leden

Deel dit bericht met je vrienden!