maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Open Dag Gemeente Immanuel

Open Dag Gemeente Immanuel

22 oktober 2011
Van 15:00 uur tot en met 20:00 uur

Gemeente Immanuel is een nieuwe kerkelijke gemeenschap in Dordrecht. Vandaag presenteert de christelijke gemeente zich door middel van een feestelijke open dag.

“We willen aan iedereen laten zien dat we bestaan en mensen laten kennismaken met onze gemeente,” aldus Floris de Roover, organisator van de open dag. De gemeente verwelkomt iedereen met koffie of thee en gebak. Rond etenstijd (17.30 uur) kunt u bovendien gratis genieten van een maaltijd, bereid door de jongeren van Immanuel.

U kunt in de kerk terecht voor gesprekken, gezelligheid of de bezichtiging van het gebouw. Profiteer ook van de aantrekkelijke prijzen op de rommelmarkt! Voor kinderen is een springkussen aanwezig en wordt een kleurwedstrijd georganiseerd.

Kom vrijblijvend kennis maken. U ben van harte welkom!

Deel dit bericht met je vrienden!