maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Kinderworkshop Speelgoed toen en nu

Kinderworkshop Speelgoed toen en nu

20 oktober 2011
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag organiseren Erfgoedcentrum DiEP en Huis Van Gijn samen een leuke workshop voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar. Tijdens de workshop wordt uitgelegd hoe er vroeger gespeeld werd en versieren de kinderen naar eigen inzicht een houten kegel.

Behalve een bezoekje aan de Speelgoedzolder van Huis van Gijn gaan de kinderen ook langs bij de speelgoedtentoonstelling in Het Hof. Tot slot worden de versierde kegels opgesteld om samen het ouderwetse kegelspel te spelen.

Graag vooraf opgeven bij de receptie van Erfgoedcentrum DiEP via telefoon. De workshop start in Huis Van Gijn en eindigt in Het Hof. Kosten: 5 euro per kind.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Erfgoedcentrum DiEP

Huis Van Gijn

770 87 10

Deel dit bericht met je vrienden!