maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Workshop Junior Dierenverzorger (8-12 jaar)

Workshop Junior Dierenverzorger (8-12 jaar)

20 oktober 2011
Van 09:00 uur tot en met 12:00 uur

De herfstvakantie nat, donker en saai? Niet bij Duurzaamheidscentrum Weizigt! Daar is in de herfstvakantie van alles te beleven.

Workshop Junior Dierenverzorger (8-12 jaar)
Help de dierverzorgers een handje mee met het verzorgen van de dieren. Je gaat de dieren voeren, de dieren naar de weides brengen en de stallen schoonmaken. Tussendoor drinken en eten we iets. Na afloop krijg je een echt Dierverzorgercertificaat.

Inschrijven
Wil je meedoen? Schrijf je dan vòòr maandag 17 oktober in. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Stuur een mailtje met daarin je naam, leeftijd en de activiteit waaraan je wilt deelnemen. Bellen kan ook. Bij regenachtig weer gaan de activiteiten gewoon door. Trek wel regenkleding aan!

Kosten
Deelname aan de workshop kost 10 euro.  Bij aanvang van de workshop kan betaald worden aan de balie in het Koetshuis. Zorg dat je contant geld bij je hebt, want je kunt niet pinnen bij Weizigt.

Locatie
Duurzaamheidscentrum Weizigt vind je naast het Weizigtpark. De stadsboerderij en tuinen zijn elke dag open van 9 tot 5 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!