maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Kriebelbeestjes vangen (8-12 jaar)

Kriebelbeestjes vangen (8-12 jaar)

19 oktober 2011
Van 13:30 uur tot en met 15:30 uur

De herfstvakantie nat, donker en saai? Niet bij Duurzaamheidscentrum Weizigt! Daar is in de herfstvakantie van alles te beleven.

Kriebelbeestjes vangen (8-12 jaar)
Onder begeleiding van enthousiaste IVN-Natuurgidsen ga je kleine beestjes vangen in de Kringlooptuin. Met loepjes, schepjes en zoekkaarten onderzoek je de kleine beestjes. Je leert hoe de beestjes er uit zien, waar ze leven, wat ze eten en waarom zij nuttig zijn in de natuur. Tussendoor krijg je iets lekkers.

Inschrijven

Wil je meedoen? Schrijf je dan vòòr maandag 17 oktober in. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Stuur een mailtje met daarin je naam, leeftijd en de activiteit waaraan je wilt deelnemen. Bellen kan ook. Bij regenachtig weer gaan de activiteiten gewoon door. Trek wel regenkleding aan!

Kosten
Het vangen van kriebelbeestjes is gratis.

Locatie
Duurzaamheidscentrum Weizigt vind je naast het Weizigtpark. De stadsboerderij en tuinen zijn elke dag open van 9 tot 5 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!