maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Cursus Luisteren naar je pen

Cursus Luisteren naar je pen

13 oktober 2011
Van donderdag 13 oktober 2011 tot en met donderdag 17 november 2011


Vandaag start de nieuwe cursus ‘Luisteren naar je pen.’ In deze cursus leer je in zes lessen hoe je naar je pen moet luisteren. Het resultaat is verbluffend. Niet meer eindeloos nadenken, maar gewoon doen. De cursus richt zich op mensen met aandacht voor hun eigen verhaal en de wereld waarin ze leven. ‘Luisteren naar je pen’ is een vorm van creatief dagboekschrijven; in principe schrijf je dus alleen voor jezelf. Het gaat er niet om een perfecte tekst te schrijven. De essentie is het met plezier schrijven en zelf betekenis geven aan eigen teksten. Er wordt afwisselend alleen en in kleine groepjes gewerkt. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Begeleiding is in handen van Anja van der Starre.

Kijk voor meer informatie op de website.

Deel dit bericht met je vrienden!