maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Afsluiting wijktheaterproject van BAF in Oud Krispijn

Afsluiting wijktheaterproject van BAF in Oud Krispijn

13 oktober 2011
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Theatermaker Cees Bavius en schrijfster Pieta Bot zijn een jaar lang de wijk Oud Krispijn in gedoken. In mei resulteerde dat in de voorstellingen van het “Ontbijtcafé Nogmaals”, in juni presenteerde BAF verhalen van jonge moeders uit Oud Krispijn op KBS Pius 10 en de BAF cultuurbus heeft verschillende keren in de wijk gestaan. Ook zijn bewoners mee geweest naar voorstellingen in Schouwburg Kunstmin. Kortom BAF heeft Oud Krispijn laten bruisen!

Vandaag is het zover; de feestelijke afsluiting. De moeders van CBS De Fontein en KBS Pius 10 presenteren de herkenbare en onroerende verhalen van jonge moeders uit Oud Krispijn aan u. De avond wordt omlijst met tentoonstellingen en swingende muziek. Ook treedt het kinderkoor van CBS De Fontein op met een speciaal voor deze avond geschreven en ingestudeerd wijklied. De spelers van de eerdere voorstelling “Ontbijtcafé Nogmaals” komen opnieuw in actie en begeleiden u deze avond; vermaken en verbazen met hun nieuwe “Evenementenbureau Nogmaals”. Het programma is bedoeld voor volwassenen.

Inloop vanaf 19.30 uur
Toegang is gratis

Deel dit bericht met je vrienden!