maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Debat

12 oktober 2011
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Het Stadsberaad is een stadsbreed opgezette discussie over hoe om te gaan met nieuwbouw in de historische binnenstad. Het college van Burgemeester en Wethouders organiseert dit Stadsberaad over de toekomst van de historische binnenstad van Dordrecht. Doel is te komen tot een breed gedragen beeld op het behoud van en het bouwen in de historische binnenstad.

Het Stadsberaad bestaat uit drie onderdelen: een stadswandeling, een symposium en een debat. De stadswandeling vond plaats op 28 mei 2011, het symposium is op 21 september 2011 en als afsluiting volgt het debat op 12 oktober 2011.

Het Stadsberaad nodigt u van harte uit voor dit debat. Meer informatie volgt later.

Deel dit bericht met je vrienden!