maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Bier- en spijsavond

Bier- en spijsavond

11 oktober 2011


Vandaag staat Grand Café - Restaurant Dordts Genoegen in het teken van bier en spijs. Niemand minder dan meesterbrouwer Gerard van den Broek van de Hertog Jan brouwerij komt naar Dordrecht om zijn passie met ons te delen: bier en spijs.

Tijdens deze avond worden diverse bieren voorgesteld en uiteraard geproefd, omgeven met smakelijke verhalen over bier en bier brouwen. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten: maar liefst vijf verschillende gerechten worden geserveerd, alle uiteraard bereid met en vergezeld van een proefglas van een van de behandelde biersoorten.

Bel voor reserveren of meer informatie

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Arjan van Eck

Grand Café - Restaurant Dordts Genoegen, Voorstraat 256

843 80 01

www.dordtsgenoegen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!