maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Jubileumconcert Jeugdkoor Semper Vivat

09 oktober 2011
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

vandaag zal het Jeugdkoor “Semper Vivat” een Jubileumconcert geven. Het jeugdkoor, bestaande uit kinderen en jongeren variërend in leeftijd van 6 t/m 21 jaar, viert dan haar 25-jarig bestaan. Het repertoire voor dit concert bestaat niet uitsluitend uit kerkmuziek maar er worden o.a. ook werken gezongen van K3, Lion King, Sound of Music en Celine Dion.

Het koor staat al 25 jaar onder leiding van José Pennings-van der Lee die met dit concert ook haar zilveren jubileum als dirigent viert. De muzikale begeleiding is deze middag in handen van Wendeline Wilmink die de piano zal bespelen.

In de ochtendviering om 10.00 uur in de Antoniuskerk wordt er aan dit jubileum eveneens aandacht besteed.

Deel dit bericht met je vrienden!