maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Klarinetkwartet van de Koninklijke Luchtmacht & Quattro Differente

Klarinetkwartet van de Koninklijke Luchtmacht & Quattro Differente

08 oktober 2011
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

Het Klarinetkwartet van de Koninklijke Landmacht geeft samen met het uit Letland afkomstige klarinetkwartet Quattro Differente een concert op locatie. De Nederlanders bijten het spits af met een zeer gevarieerd programma, waarbij enig theater niet geschuwd wordt.

Quattro Differente is een ensemble dat onderdeel is van de Letse strijdkrachten, met name van de Band of the Latvian National Armed Forces en bestaat sinds 1991. Zij staan inmiddels bekend als een geoliede machine, waar prachtige muziek uitkomt. Naast nummers van beide kwartetten spelen zij samen, als octet, ‘Octagon’ van Jos Pommer. Afsluiter deze middag is het Lets volkslied voor dubbelkwartet.

Toegang gratis

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Kunstkerk Dordrecht

Dordrechts Museum

639 85 55

kunstkerk@dordrecht.nl www.kunstkerkdordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!