maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Cabaretfestival

Cabaretfestival

08 oktober 2011
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

’s Middags is er voor de kinderen de voorstelling ‘Tijger Ontsnapt’ waarin Jo de Rijck, een bekende Belgische cabaretier, de kinderen zal meenemen op een spannende zoektocht. Een verhaal over vriendschap, vergeving en hoe je er alles aan doet om je vrienden te helpen. De voorstelling begint om 14:00 uur.

Ook in de avond zijn er bijzondere optredens. Tim zingt (ex-Voorwaar) presenteert mooie liedjes die je zeker zullen raken. Jo de Rijck is een entertainer in hart en nieren die zijn publiek altijd weer weet te verbazen. En Sonja de Graaff weet jong en oud te prikkelen met haar bijzondere en vaak hilarische gedachtenspinsels. Een afwisselende avond dus die gepresenteerd wordt door Remy van Keulen. Aanvang: 20:00

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Evangelische gemeente Jozua

in het gebouw van Jozua, Sikkelstraat 2

www.jozua.nl
Deel dit bericht met je vrienden!