maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Inloopmiddag voor nabestaanden (Hospice De Patio)

Inloopmiddag voor nabestaanden (Hospice De Patio)

07 oktober 2011
Van 15:00 uur tot en met 19:00 uur

Hospice De Patio, aan de rand van het Dordtse Weizigtpark, bestaat 10 jaar en daar wordt in de eerste week van oktober op gepaste wijze aandacht aan besteed.

Vandaag is er een inloopmiddag voor nabestaanden van bewoners die ooit in De Patio zijn opgenomen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan er wat worden nagepraat en natuurlijk is er voor iedere familie een jubileumboekje. 

Woensdagmiddag 5 oktober 2011 om 15.00 uur presenteert de heer C.J. Nierstrasz, directeur van zorgorganisatie Het Spectrum (waar de hospice onderdeel van is) het eerste exemplaar van het jubileumboekje ’10 jaar Hospice De Patio’ aan wethouder H. Wagemakers. Dit gebeurt in het Koetshuis van Weizigt NMC aan het Van Baerleplantsoen 30 te Dordrecht. In het boekje vertellen diverse betrokken – van nabestaanden van bewoners tot vrijwilligers en van huisarts tot voorzitter van de Vriendenstichting - over hun ervaring met De Patio en wordt duidelijk hoe deze instelling aan de rand het Weizigtpark zich de afgelopen tien jaar ontwikkeld heeft.

Deel dit bericht met je vrienden!