maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Lezing Frank Ouweneel

Lezing Frank Ouweneel

05 oktober 2011
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag presenteert het Team Evangelie & Israël van de Evangelische Gemeente Jozua een seminar met de bekende christelijke spreker Frank Ouweneel. Het thema van dit seminar zal zijn: Het Loofhuttenfeest en de vrede van Jeruzalem

Ondersteund met mooi beeldmateriaal wil Frank Ouweneel ons laten nadenken over wat de Bijbel het Joodse volk, maar ook ons, leert over de viering van het Soekkot (Loofhuttenfeest). Het feest dat spreekt over een vurig gewenste toekomstige gebeurtenis: de vrede van Jeruzalem.

Het seminar zal plaatsvinden in de het gebouw van de Evangelische Gemeente Jozua. De toegang is vrij en om 19:30 is er koffie.

Meer informatie is te vinden op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Evangelische gemeente Jozua

in het gebouw van Jozua, Sikkelstraat 2

www.jozua.nl
Deel dit bericht met je vrienden!