maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Informatieavond Epilepsie en geheugen

Informatieavond Epilepsie en geheugen

05 oktober 2011
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

De Epilepsie Vereniging Nederland (EVN) organiseert een informatieavond met als onderwerp ‘Epilepsie en geheugen’. Op deze avond zal er aandacht worden besteed aan het geheugen.

Zaal open 19.00 uur. Sprekers: Dhr. M. Hendriks, neuropsycholoog verbonden aan epilepsiecentrum Kempenhaeghe te Heeze en het Radboud Ziekenhuis te Nijmegen Organisatie: Gewest Zuidwest van de EVN Dr. P.A.Th. Carbaat, neuroloog in het Albert Schweitzer Ziekenhuis zal deze avond ook aanwezig zijn.

Ongeveer 1 op de 150 mensen in Nederland heeft epilepsie. In veel gevallen is epilepsie goed te behandelen met behulp van medicijnen, zogeheten anti-epileptica. U heeft epilepsie, u gebruikt hiervoor medicijnen en u merkt dat u steeds meer problemen krijgt met het geheugen. Is dit een gevolg van de epilepsie, de medicatie of komt dit door het ouder worden. Tijdens de bijeenkomst is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelding en informatie: Vanwege organisatorische redenen vragen wij belangstellenden om zich uiterlijk vóór 1 oktober aan te melden voor deze informatiebijeenkomst. Aanmelden of het opvragen van informatie kan bij de EVN, Loes Bijl. Bij voorkeur via een e-mail of anders per telefoon. (b.g.g. tel. 0318-672772)

De avond is bedoeld voor mensen met epilepsie, partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie en vrienden, maar ook voor artsen, verpleegkundigen, leerkrachten, begeleiders en andere belangstellenden.

Deel dit bericht met je vrienden!