maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Cursus Edelsmeden

03 oktober 2011
Van maandag 03 oktober 2011 tot en met maandag 05 december 2011


De cursus edelsmeden bij Atelier Fersier onder leiding van Ferdi Wouters gaat vandaag weer beginnen. Wouters geeft de cursus in zijn atelier.

Ferdi Wouters is van oorsprong docent handvaardigheid in het voortgezet onderwijs. In 1995 sloot hij de opleiding edelsmeden in Schoonhoven succesvol af met het meesterteken goudsmeden. Het edelsmeden is hem met de paplepel ingegoten. Ook zijn vader, Ab Wouters, was in de jaren 70 docent edelsmeden in Schoonhoven.

Wouters vat het vak van edelsmid heel breed op. Hij heeft een uitgebreide ervaring met zeer uiteenlopende materialen, die leiden tot unieke sieraden en bijzondere kunst- en gebruiksvoorwerpen. Zijn kennis en ervaring wil Ferdi Wouters graag delen met anderen die daarin geïnteresseerd zijn.

De cursus edelsmeden bij Atelier Fersier gaat 3 oktober weer starten op maandag- of woensdagavond en woensdagochtend. Een cursusblok bestaat steeds uit 10 lessen van 2 ½ uur en de cursusprijs is € 175,- incl. gebruik gereedschap en eenvoudig materiaal. Ferdi Wouters werkt met maximaal 4 cursisten per dagdeel, zodat hij iedereen individueel kan begeleiden. Zo is aansluiting op persoonlijke wensen en niveau gegarandeerd.

Aanmelden kan via de website of telefonisch.

Deel dit bericht met je vrienden!