zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Veiling

Veiling

26 maart 2011
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Er komen honderd bijzondere artikelen onder de hamer die Opnieuw & Co de afgelopen periode heeft ingezameld.

Veiling objecten.
We zijn er in geslaagd om een leuk assortiment aan veilingobjecten samen te stellen. Geveild worden onder andere schilderijen, klokken, meubelen, houtsnijwerk, munten, boeken, speelgoed, glaswerk en nog veel meer mooie verzamelobjecten. Bijzonder is een design bank en 2 fauteuils uit de jaren 60 van het Nederlandse merk Bovenkamp. Het materiaal, de kwaliteit, de vormgeving van deze Bovenkamp meubelen is schitterend en tref je nu niet meer aan. Er kwam ook een blik vol zilveren rijksdaalders en guldens binnen bij Opnieuw & Co, ook deze worden geveild.

Kijkdagen.
U kunt de veiling objecten komen bekijken bij Opnieuw & Co Dordrecht. Vanaf zaterdag 19 maart tot en met zaterdag 26 maart 2011 staan de objecten overzichtelijk uitgestald. Er staat een veilingnummer bij en een omschrijving. U kunt dan meteen een lijst meenemen waar alle objecten op vermeld staan. Op die manier kunt u zich goed voorbereiden op de veiling.

Deelname:
Deelname is gratis en bovendien heel eenvoudig. U kunt zich inschrijven op zaterdag 26 maart 2011 voorafgaand aan de veiling. U krijgt een kaart met een nummer erop waarmee u kunt bieden door dit nummer tijdens de veiling omhoog te steken. Als u het hoogste bod heeft, dan koopt u na afloop van de veiling het artikel voor dit bod, er komen geen extra kosten bij.

Voorafgaan aan de veiling is er live muziek, gratis koffie, thee en limonade. Opnieuw & Co is op zaterdag 26 maart 2011 open vanaf 9.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Opnieuw & Co Dordrecht

Merwedestraat 54 (Staart, achter Super de Boer en Aldi)

641 79 66

www.opnieuwenco.nl
Deel dit bericht met je vrienden!