zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Workshop Leef je verlangen

26 maart 2011


Leef jij je verlangen? Doe je wat je echt wilt doen, of is er iets dat je juist los zou willen laten? In de hectiek van alledag sta je er misschien niet zo bij stil, maar diep van binnen weet je vaak wel wat je het liefste wilt. Het is alleen niet altijd hoorbaar door de ruis om je heen. Of misschien is het gewoon een beetje eng om ergens voluit voor te gaan.

In deze workshop helpen beeldend kunstenaar Bart van der Bom en procesbegeleider Bert den Boer deelnemers stil te staan bij hun verlangens. Niet alleen door te praten, denken en voelen; ook door actief aan de slag te gaan met een eigen schilderij. Juist door het verlangen creatief te verbeelden wordt het tastbaar en uitgesproken: je kunt het zien, vastpakken en er letterlijk voor gaan staan.

Begeleiders 
drs. Bert den Boer (1956) is socioloog. Hij werkt sinds 1999 zelfstandig als procesbegeleider (trainer, coach, adviseur, debatleiding) voor uiteenlopende organisaties. Van zijn hand verschenen in coproductie met Wim Huijser twee boeken over het thema verlangen. Voor meer informatie: www.bbdb.info

Bart van der Bom (1958) is beeldend kunstenaar. Naast zijn werk als tekendocent is hij kunstschilder en verzorgt hij schildercursussen en creatieve workshops voor bedrijven. Zijn passie is om mensen professioneel en met veel aandacht te begeleiden in hun creatieve verbeelding. Voor meer informatie: www.barteljee.nl 

Aanmelding 
Je kunt je aanmelden door te mailen. (Dan ontvangt je een inschrijfformulier)
Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Het aantal deelnemers is maximaal 12. Bij privédeelname bedragen de kosten € 150, -. Voor bedrijfsmatige aanmeldingen zijn de kosten voor deze eendaagse workshop € 300, -. Dit is inclusief koffie, thee, lunch, je eigen schilderij en een gesigneerd exemplaar van het boek Onbegrensd. In gesprek over verlangen en culturele identiteit.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Bert den Boer

Voorstraat 125a

b.bdb@worldonline.nl www.bbdb.info
Deel dit bericht met je vrienden!