zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Studiedag bevrijdingspastoraat

Studiedag bevrijdingspastoraat

26 maart 2011
Van 10:00 uur tot en met 16:30 uur

Thema
In een drietal lezingen wordt vanuit de Bijbel onderwijs gegeven over de volgende aspecten van het bevrijdingspastoraat:
•Wanneer is satan binnengekomen? Hoe weten we of iemand demonisch gebonden is, welke gradaties van gebondenheid zijn er, etc.
•Wat is satans recht om er te zijn? Wat moet er gebeuren voordat de demonen weggestuurd kunnen worden. Welke rechtsgronden zouden er kunnen zijn op basis waarvan hij niet weg gaat?
•Wegsturen in de naam van Jezus. Hoe gaat dit in de praktijk? We bieden handvatten om zelf in de eigen gemeente het bevrijdingspastoraat gestalte te kunnen geven.

Sprekers
Het onderwijs wordt gegeven door: drs. Henriëtte van Nes Hermineke Vonk, BA
Beiden zijn verbonden aan de ETA (verantwoordelijk voor de Opleiding Pastorale Hulpverlening) en aan stichting EX IT (praktijk voor psycho-pastorale begeleiding). Zij zijn daarnaast al een aantal jaren actief in het bevrijdingspastoraat.

Programma
10.00 uur: ontvangst met koffie
10.30 uur: lezing 1
12.00 uur: lunch
13.00 uur: lezing 2
14.30 uur: pauze met koffie/thee/fris
15.00 uur: lezing 3 + afsluiting
16.30 uur: einde

Kosten + aanmelden
De kosten voor deze studiedag bedragen €27,50 (geheel verzorgd, inclusief werkboek, lunch, koffie/thee/fris). Voor ETA-studiepashouders is de prijs: €25,-. Aanmelden kan via de website.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Evangelische Theologische Academie

Eljakim aan de Jan Lighthartlaan 3

www.eta2.nl
Deel dit bericht met je vrienden!