zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Kerkentour Kees Kraayenoord

Kerkentour Kees Kraayenoord

26 maart 2011
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Na twee korte tours met grootschalige concerten komt Kees Kraayenoord dit voorjaar o.a. naar Dordrecht!

Net als bij de Welkom Thuis tour, twee jaar geleden, zal er een lange reeks concerten gehouden worden op middelgrote locaties verspreid over het hele land. Dit keer dus geen grote evenementenhallen, maar de intieme setting van de kerk bij jou in de buurt.

Kees Kraayenoord zal met zijn band een spetterend concert geven. Deze christelijke zanger staat bekend om zijn ijzersterke nummers, met vaak een zeer persoonlijke boodschap. Het thema van dit concert is “Welkom in Mijn hart”.

Kaarten zijn te bestellen op: www.interticket.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Evangelische gemeente Jozua

Gebouw Jozua aan de Sikkelstraat 2,

www.deliefdewint.nl
Deel dit bericht met je vrienden!