zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Cursus Indesign

Cursus Indesign

22 maart 2011
Van dinsdag 22 maart 2011 tot en met maandag 09 mei 2011
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Wilt u dit seizoen nog starten met een creatieve cursus? Er start een nieuwe 8-weekse cursus Indesign van Adobe waarin u publicaties leert vormgeven op de PC. Deze wordt gegeven door Hennie van Ham. De kosten zijn €117,50.

Cursus Indesign 
Met het programma Indesign van Adobe kunt u allerlei publicaties vormgeven. In de cursus worden klassikaal de basisprincipes van dit programma uitgelegd. U leert uw eigen tijdschrift, personeelskrant of boek vormgeven. Ook het aanleveren bij een drukker of printservice komt aan bod. Basiskennis van Windows is noodzakelijk. De cursus is volledig praktijkgericht. .

Voor meer informatie over de cursus kunt u bellen.
Aanmelden kan via de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Stichting ToBe

in de Berckepoort aan de Voorstraat 220

613 31 44

www.stichtingtobe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!