zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Jazz & Beyond presents The Jig

12 maart 2011
Van 21:30 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag is de Amsterdamse 7-mans funk band The Jig te gast bij Jazz and Beyond. De band brengt eigentijdse hartverwarmende, rauwe en onversneden funkjazz. Vorig jaar was The Jig een gewaardeerde gast op verschillende festivals (o.a. Jazz in Duketown, Noorderzon) en in vele clubs.

Twaalf tracks met cosmopolitische energie brengen je de funk spirit zoals je ‘m hebben wil. Stijlvol met soul en een eigentijdse urgentie. The Jig bestaat uit enkele van ‘s lands meest genereuze muzikanten die o.a. spelen bij Caro Emerald, Speelman & Speelman en Boris van der Lek.

Entree 6 euro – 3 euro voor leden

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jazzpodium DJS

Grotekerksplein 1

www.jazzandbeyond.nl
Deel dit bericht met je vrienden!