zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Zakken Vullen in Stadspolders

12 maart 2011
Van 11:00 uur tot en met 16:00 uur

Van 12 t/m 18 maart sluit gemeente Dordrecht aan bij de landelijke week van ‘Nederland Schoon’. Heel Nederland helpt dan mee met het schoonmaken van buurt, wijk en omgeving. De week start landelijk met deze Opschoondag.

Oproep Transition Town Dordrecht organiseert, in samenwerking met Weizigt NMC en de Dordtse Welzijns Organisatie DWO, ook in onze eigen wijk een schoonmaakactie. En wel met de pakkende naam ‘Zakken Vullen In Stadspolders’. We roepen kinderen, hun ouders of verzorgers en iedereen die een handje mee wil helpen, op om mee te doen aan deze nuttige actie. Voor opruimmaterialen wordt gezorgd (handschoenen, hesjes, vuilniszakken, afvalknijpers) en er rijdt een wagen van Netwerk mee. Kom gezellig mee lopen en zakken vullen, en neem je vriendje of vriendinnetje mee ! Houd wel goed rekening met het weer en kleed je goed aan.

Leuke afsluiting
De schoonmaakactie wordt afgesloten met een bezoekje aan het NIVON-schiereiland ‘De Kleine Rug’. Je wordt door de schipper met het bootje overgevaren. Na eerst wat gegeten en gedronken te hebben, kun je even rondkijken op dit bijzondere plekje. Voor velen is het misschien wel de eerste keer. Dan zie je het Wantij en de wijk eens van een andere kant ! De kinderen krijgen nog een kleine attentie (met dank aan Vreeken’s Zaadhandel en Weizigt NMC), en rond 16.00 uur wordt je weer teruggevaren naar de wal.

Aanmelden Voor informatie en aanmelding: Hans Kok, Van Doesburg Erf 185, tel. 078-6210898 of 06-45054865, mail jjmkok@hotmail.com

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Transition Towns

Parkeerplaats Loswalweg (bij camping Het Vissertje)

www.transitiontowns.nl
Deel dit bericht met je vrienden!