zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Themablok Gevoelens

Themablok Gevoelens

10 maart 2011
Van donderdag 10 maart 2011 tot en met zaterdag 12 maart 2011


Alle mensen hebben gevoelens: blij, boos, bang of bedroefd. Gevoelens horen bij de mens en kunnen naar voren komen door bijvoorbeeld speeches, liederen, boeken, gedichten, een aanraking of een tedere blik. Altijd al hebben mensen nagedacht over gevoelens. Gevoelens zijn belangrijk, nuttig en van levensbelang.

Je kunt erg blij en dankbaar zijn met de gevoelens die je hebt. Maar ze kunnen ook behoorlijk in de weg zitten. Veel mensen liggen overhoop met hun gevoelens. Ze weten niet hoe ze hun gevoelens moeten uiten of hun gevoelens komen juist te sterk naar buiten. Van 10 t/m 12 maart organiseert De Hoop ggz drie bijeenkomsten rondom het thema ‘Gevoelens'. Het themablok is bestemd voor cliënten, medewerkers en geïnteresseerden.

Kosten en aanmelden
Als u aan het gehele themablok deelneemt, dan zijn de kosten €35,- U kunt ook aan één onderdeel deelnemen. De kosten per onderdeel bedragen €15,-. De bedragen zijn inclusief koffie / thee en materialen. Aanmelden kan via de website.

De bijeenkomsten, die plaatsvinden op donderdag- en vrijdagavond en zaterdagochtend, vormen samen één themablok. Tijdens de bijeenkomsten wordt ingegaan op drie onderwerpen: wat zijn gevoelens, het ontstaan en de gevolgen van gevoelens en het omgaan met gevoelens.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Hoop ggz

in het Media- en Congrescentrum aan de Provincialeweg 70

www.dehoop.org
Deel dit bericht met je vrienden!