Alles over Dordrecht...
09jan 2011

Concert Drechtstad muziekvereniging

Zondag 9 januari 2011, van 14:00 uur tot 16:30 uur.

Zondag 9 januari geeft de Drechtstad muziekvereniging weer haar nieuwjaarsconcert. Het is inmiddels traditie dat het nieuwjaarsconcert van deze vereniging meer biedt dan alleen muziek. Zo ook dit jaar. Het orkest neemt u mee op een muzikale reis rond de wereld. Per trein, boot en vliegtuig wordt de reis gemaakt. Deze muzikale reis maakt de Drechtstad muziekvereniging niet alleen ook Drechtstad on stage en het kinderkoor Deo Melodia maken deel uit van het reisgezelschap. Dirigente Xandra Zijlstra heeft, samen met de muziekcommissie van de Dordtse vereniging, gekozen voor verschillende muziekstijlen waarbij de sfeer van de landen die op deze rondreis aangedaan worden geproefd kan worden.
Na het concert is er in het verenigingsgebouw aan de Schenkeldijk nog gelegenheid om met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje na te praten en nieuwjaarswensen uit te wisselen.
Het concert vindt plaats in de grote zaal van Kunstmin en begint om 14.00 uur, de zaal is vanaf 13.30 uur open. Kaarten voor het concert zijn aan de zaal verkrijgbaar voor € 8,50.

Contactinformatie:
Locatie: Kunstmin


Deel dit bericht met je vrienden!