Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Who's the Bossa

Who's the Bossa

Zaterdag 7 mei treedt Who's the Bossa? op in Jazzpodium DJS. Vier uitmuntende musici uit Nederland, Brazilië en Zwitserland delen hun passie voor Braziliaanse muziek en vertolken die op een onconventionele, eigentijdse manier.

Zangeres Josee Koning, pianist Hans Vroomans, gitarist Nelson Faria en cellist Daniel Pezzotti schakelen moeiteloos van subtiel swngende bossa nova naar zinderende ritmes zoals frevo, baião en samba. Who's the Bossa? speelt zowel eigen werk als bekende en minder bekende juweeltjes uit Brazilië.

Het fluwelen timbre en de verfijnde frasering van Josee Koning vormt een mooi geheel met de begeleiding en solo's op piano door Hans Vroomans en Nelson Faria's jazzy gitaar. Het intense cellospel van Daniel Pezzotti voegt een bijzondere, zachte noot toe aan de opwindende Braziliaanse ritmes.

Who's the Bossa? ontstond in 2008, toen Josee Koning de andere drie leden en bassist Ney Conceição en drummer Kiko Freitas uitnodigde voor een eerbetoon aan 50 jaar bossa nova. Sindsdien heeft het gezelschap in verschillende bezettingen in Brazilië, Zwitserland en Nederland al vele malen het publiek doen genieten van hun hoogstaande muzikale performance.

Voorafgaand aan het concert kunnen beginnende en gevorderde zangers 's-middags deelnemen aan een zangworkshop door Josee Koning en Nelson Faria. Aanmelden is noodzakelijk.

Datum: zaterdag 7 mei 2016
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 20.30 uur / Aanvang: 21.00 uur
Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

Wanneer?
7 mei 2016 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Jazzpodium DJS
Locatie:
Grotekerksplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.