zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Roeien met De Dordtsche

20 september 2010
Van maandag 20 september 2010 tot en met maandag 11 oktober 2010
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

Roeien is een gezonde en plezierige lichaamsbeweging. U bent lekker in de buitenlucht en gebruikt al uw spieren. Hoewel roeien er op het eerste gezicht simpel uitziet, is het een complex samenspel van bewegingen. Uw roeicarrière begint dus met instructie! Deze instructie kunt u volgen tijdens de roeiclinic binnen Natuurfit, verzorgd door KDR&ZV. Bij deze club, ook wel De Dordtsche genoemd, wordt op verschillende niveaus geroeid. Met 80 boten van allerlei typen behoort deze club tot één van de grootste en best uitgeruste roeiverenigingen van Nederland.

Info

Organisator:

Adres:

KDR&ZV

Natuurfit

Deel dit bericht met je vrienden!