zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

BIES theaterfestival

BIES theaterfestival

02 september 2010
Van donderdag 02 september 2010 tot en met zondag 05 september 2010


Nazomeren met theater, muziek, literatuur, eten en drinken in de natuur van de Hollandse Biesbosch. Het kan weer tijdens BIES! Theaterfestival in de Biesbosch. Vijf gezelschappen uit Nederland en het internationaal vermaarde gezelschap Vegetable Orchestra uit Wenen, gaan een relatie aan met de natuur van de Hollandse Biesbosch.

BIES! 2010 staat grotendeels in het teken van eten en voedsel. Zo wordt er gegeten in de voorstelling De Ronde Tafel van Peergroup en geeft Het Weense Vegetable Orchestra een spetterend concert weg op wortelfluiten, preiviolen en pompoentrommels.

Bekijk het programma op de website en schuif aan!

Het festivalterrein is het verzamelpunt voor alle voorstellingen en concerten van BIES! Hier kunt u eveneens eten en drinken en vindt u de kassa.

Kaarten voor de voorstellingen tijdens BIES! kunt u bestellen via www.kunstmin.nl en aan de kassa van Schouwburg Kunstmin, tel: 078- 639 7979. De kassa is geopend van ma t/m vr van 12.00 tot 16.00 uur. Kaarten die tot 3 dagen vóór de voorstelling zijn besteld, worden thuisgestuurd. Bestelt u korter van tevoren, dan kunt u de kaarten afhalen aan de kassa op het festivalterrein.

Op het festivalterrein kunt u tot kort voor aanvang van de voorstellingen nog kaartjes kopen, indien voorradig. Voorkom teleurstellingen door uw kaartjes zoveel mogelijk in de voorverkoop aan te schaffen.

Deel dit bericht met je vrienden!