zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Dordrecht foto’s van Frank Peters op twee plaatsen geëxposeerd

Dordrecht foto’s van Frank Peters op twee plaatsen geëxposeerd

26 maart 2010
Van vrijdag 26 maart 2010 tot en met maandag 26 april 2010


Fotograaf Frank Peters exposeert vanaf heden met verschillende foto’s van Dordrecht. Het gaat om grote werken op canvasdoek van onder meer het Stadhuis, Grote Kerk, Voorstraatshaven en Riedijkshaven. Bij H&M hangen de foto’s in de etalage, bij Amuse in het restaurant.

Frank Peters is gespecialiseerd in landschappen en stadsgezichten. Onlangs exposeerde hij in het Albert Schweitzer ziekenhuis en de centrale Bibliotheek in Dordrecht met een mix van beide. Nu gaat het specifiek om foto’s van Dordrecht, zijn woonplaats.

Peters is free-lance fotograaf, cameraman en is ook bekend als nieuwslezer van RTV-Dordrecht. Zijn fotowerk is overigens niet journalistiek georiënteerd. “In tegenstelling tot mijn journalistieke werk, het beeldend maken en presenteren van het nieuws, is mijn fotowerk veel minder tijd gebonden. Ik streef ernaar foto’s te maken, die niet direct worden ingehaald door de actualiteit. Fotografie is voor mij het opzoeken van rust. Even stil staan bij de schoonheid, waar soms te vlug aan voorbij wordt gegaan”.

Deel dit bericht met je vrienden!