zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Kikkerfeest in de bibliotheek

24 maart 2010
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Op woensdagmiddag 24 maart organiseert de Bibliotheek A tot Z in alle biblliotheekvestigingen van Dordrecht een echt Kikkerfeest. De razend populaire Kikker van Max Velthuijs staat dan volop in de belangstelling. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen peuters en kleuters er op los tekenen, kleuren, knippen en plakken. Vier het feest met Kikker mee!

Kikkeractiviteiten
Hoewel zijn schepper, Max Velthuijs, in 2005 overleed, blijft de wereldberoemde Kikker springlevend. Uitgeverij Leopold organiseert sinds 2007 jaarlijks de Kikkertiendaagse, dit jaar van 21 maart t/m 30 maart. Tijdens het Kikkerfeest kunnen kinderen in alle bibliotheekvestigingen van Dordrecht genieten van de bijzondere verhalen over Kikker en zijn vriendjes. Zo kunnen de jonge bezoekers bijvoorbeeld naar een Kikkerfilm kijken en wordt er voorgelezen uit de mooiste Kikkerboeken. Daarnaast mogen ze zelf aan de slag met stiften en krijt om hun eigen Kikkervlaggetjes te knutselen. Iedereen is welkom, ook kinderen die nog geen lid van de bibliotheek zijn.
 

Deel dit bericht met je vrienden!