zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Jubileumexpositie Dordtse Amateur Fotografen

Jubileumexpositie Dordtse Amateur Fotografen

23 maart 2010
Van dinsdag 23 maart 2010 tot en met zaterdag 24 april 2010


Al 75 jaar lang voelen beginnende en gevorderde amateurfotografen zich thuis bij de DAF: Dordtse Amateur Fotografen. In 2010 viert zij haar 75-jarig bestaan en met een speciaal jubileumboekjaarboek- en expositie belooft het een echt feestjaar te worden. Voor de expositie zijn de mooiste werken van de bijna 50 leden van de DAF geselecteerd. 
 

Achtergrond DAF
De DAF is in 1935 opgericht door een kleine groep mensen die fotografie als hobby hebben. Door de jaren heen is de club uitgegroeid tot een vereniging van 50 leden. Deze enthousiaste leden beoefenen alle denkbare vormen en stijlen van fotografie, en zorgen altijd voor een gevarieerd programma binnen de vereniging. Ook neemt de DAF jaarlijks deel aan de landelijke fotowedstrijd van de Fotobond, vaak met goede uitslagen. Bij de DAF is er ruimte voor iedereen, zowel de pas beginnende als zeer ervaren amateur-fotograaf kan er zijn weg vinden.
Door veelvuldig naar buiten te treden en op diverse locaties in Dordrecht tentoonstellingen van werk van haar leden te organiseren, heeft de DAF zich in de loop der decennia haar plaats als organisator van culturele activiteiten binnen de gemeente Dordrecht bewezen.

In de jubileumtentoonstelling laten de leden van de DAF hun beste werken zien en zijn allerlei fotografiestijlen te aanschouwen, zoals de abstracte architectuurfotografie, landschap- en sociale fotografie.

Toegang : gratis

Deel dit bericht met je vrienden!