zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Open dag Soccer For Life

14 maart 2010
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Liefhebbers van zaalvoetbal en streetsoccer komen aanstaande zondag aan hun trekken. Topfutsalspelertjes kunnen zich aanmelden en direct hun kunsten meten met leeftijdsgenootjes.

Naast een minizaalvoetbaltoernooi zijn er genoeg andere dingen te beleven in de Reeweghal, aanstaande zondag. Zo is er een demonstratie van Nederlands’ beste straatvoetballer Soufiane Touzani (oud-speler DZS) en is er een specialguest-optreden van de bekende rapper Kempi. Voor de fanatiekelingen die ook zelf willen voetballen, is er een pannaknockouttoernooi en worden er verschillende clinics gegeven.

De Open Dag van Soccer For Life wordt mede mogelijk gemaakt door het Sportbedrijf Dordrecht, Macron Italian Sports Uniforms en de Rabobank Drechtsteden.

Soccer For Life
Soccer For Life is vorig jaar opgericht door een aantal jeugdtrainers van de Dordtse Zaalvoetbalstichting (DZS). Die noodzaak was er omdat de jeugdafdeling van de enige Dordtse zaalvoetbalclub uit zijn jasje begon te groeien. Soccer For Life gaat de wijken in om jongeren aan te sporen om te gaan zaal/straatvoetballen en geeft ook trainingen. Die trainingen beginnen op basisniveau en de betere spelers kunnen doorstromen naar de jeugdselecties van DZS. Het A1 team van DZS (met spelers van 16 tot 19 jaar) is vorig seizoen kampioen geworden in de hoogste klasse en lijkt die prestatie dit seizoen weer glansrijk te herhalen.

Info

Organisator:

Adres:

Soccer For Life (SFL)

Reeweghal

Deel dit bericht met je vrienden!