zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Lenteparade bij Galerie Blom

07 maart 2010
Van zondag 07 maart 2010 tot en met zaterdag 29 mei 2010
Van 12:00 uur tot en met 18:00 uur

Op deze Lenteparade zijn in een steeds wisselende opstelling kunstwerken te zien van alle vaste kunstenaars van de galerie: Jacques Bage(B), Chantal Chapelle(B), Pascal Courcelles(B), Roland Devolder(B), Jaap Hillenius, Stef Jurriën, Mart Kempers, Fon Klement, Arnold Niessen, Pascal Radar(B) bronzen, Charles Stegeman(USA), Anne Vignal(Fr), Harro Wassing en Yang Din(Fr).

Er worden aquarellen, schilderijen en bronzen beelden in uiteenlopende formaten geëxposeerd. De stijl van de werken varieert van abstract en lyrisch abstract tot figuratief.

De tentoonstelling heeft een feestelijke aanleiding: in april bestaat Galerie Blom 20 jaar. Er is een wederzijds vertrouwen tussen galerie en kunstenaars ontstaan, een hechte band tussen beide partijen, zoals dat door de jaren heen te zien was op vele tentoonstellingen.

Kunst onder de mensen brengen zodat men plezier aan kunst kan beleven, is een belangrijke doelstelling van Galerie Blom. Kunst kan bijdragen tot het geluk van de mensen en je beter leren kijken. Een mooi kunstwerk in huis geeft je leven meer kleur. Galerie Blom kiest bewust voor kunst die schoonheid uitstraalt en inspireert tot het positieve.

Ook de natuur is een belangrijke factor en kan een bron van schoonheid zijn. Alle kunstenaars van de galerie zijn op hun eigen intense manier met de natuur bezig.

Deze Lenteparade is een kleurrijke en inspirerende optocht.

Extra open op zondag 7 maart, 11 april en 2 mei.

Deel dit bericht met je vrienden!