zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Motorclub Contact Dordrecht organiseert 32e Voorjaarsrit

07 maart 2010
Van 09:00 uur tot en met 12:00 uur

Wij zijn de winter helemaal zat en willen weer eens lekker naar buiten met de motor daarom organiseren wij voor de 32e maal de  “Voorjaarsrit”, traditioneel de eerste rit van het nieuwe motorseizoen.  Deze toertocht staat open voor een ieder. De lengte van de rit is ongeveer 170 km en voert ons over de mooiste wegen van de Zuid-Hollandse eilanden.  

De route is zowel op een duidelijke routebeschrijving verkrijgbaar als op GPS ( Garmin). Voor motorrijders die hiervoor belangstelling hebben maar dit nog niet eerdere hebben gedaan bestaat de mogelijkheid aan te sluiten bij kleine clubjes van 3 tot 7 motoren om op deze wijze eens een tocht  te maken. Hiervoor dient u dan wel tijdig aanwezig zijn zodat de organisatie rekening kan houden met uw wensen. Er kan worden ingeschreven en gestart tussen 09.00 en 12.00 uur.

Mocht het weer twijfelachtig zijn dan beslissen we op zaterdag of de rit doorgaat of niet, zie hiervoor onze website!

Deel dit bericht met je vrienden!