Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Omgaan met kortademigheid

Omgaan met kortademigheid

Hoe kun je als chronische longpatiënt de beperkte energie over de dag verdelen? Ergotherapeute B. Snaaijer van Het Spectrum geeft tijdens het Longpunt op maandag 9 mei tips. Ook vertelt zij hoe ergotherapie daarbij kan helpen zodat een longpatiënt toch zo zelfstandig mogelijk de dag kan doorkomen en een goede kwaliteit van leven behoudt.

Het Longpunt is een maandelijkse bijeenkomst die het Longfonds verzorgt voor chronische longpatiënten en hun partners/mantelzorgers uit de regio. De samenkomst is in Het Spectrum De Sterrenlanden aan de . De zaal is open vanaf 13.30 uur en de entree is gratis. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar kan via onderstaand emailadres.

Dringend verzoek is om tijdens de bijeenkomst geen geurtjes te dragen omdat sommige longpatiënten daar extra benauwd van worden.

Wanneer?
9 mei 2016 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Het Spectrum De Sterrenlanden
longpuntdordrecht@longfonds.nl
Locatie:
Minnaertsweg 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.