Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Infomarkt met lezingen over beroertes

Infomarkt met lezingen over beroertes

Een beroerte kan iedereen overkomen. Op dinsdagavond 10 mei van 19.00 tot 21.00 uur is daarom iedereen welkom in het auditorium van het Albert Schweitzer ziekenhuis (locatie Dordwijk), voor een informatiemarkt met lezingen over het voorkomen van en het signaleren van een beroerte.

Bezoekers kunnen zich laten informeren over de vraag of zij, of hun familieleden, één of meer risicofactoren hebben voor het krijgen van een beroerte. Hierbij wordt veel informatie gegeven over het verkleinen van de kans op een beroerte.

Om 19.30 uur begint een lezing door neuroloog Ruud Kleyweg over het herkennen van een beroerte. Speciale gast is Marion den Boer, schrijfster van het boek 'We varen nu een andere koers' over de emotionele en praktische gevolgen van een beroerte.

Wanneer?
10 mei 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Albert Schweitzer Ziekenhuis
Locatie:
Locatie Dordwijk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.