Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Walk & Talk werkzoekenden

Walk & Talk werkzoekenden

Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden.
De Bibliotheek Aanzet organiseert in samenwerking met De Levende Sollicitatiegids een eerste Walk & Talkbijeenkomst in de Blauwe Kamer van de Stadsbibliotheek Dordrecht.

Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Het zorgt voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan.
Op dinsdag 10 mei kan iedereen die op zoek is naar werk elkaar ontmoeten. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Ontmoet andere werkzoekenden bij Walk & Talk. Deel ervaringen, leg contacten en doe suggesties die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.
Uitgaan van eigen kracht

Tijdens deze eerste bijeenkomst is Bert den Boer te gast. Hij werkt al ruim tien jaar als procesbegeleider bij zijn trainings- en adviesbureau BBdB. Bert zal op 10 mei een inspiratiesessie verzorgen met als titel Uitgaan van eigen kracht. Informatie over de nieuwe manier van solliciteren wordt gecombineerd met de praktijkervaring van de deelnemers.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 10 mei
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: De Blauwe Kamer van Stadsbibliotheek Dordrecht
Voor wie: volwassenen
Prijs: gratis. Er is vrije inloop, maar wil je zeker zijn van een plaats? Geef je dan op via de website.

Wanneer?
10 mei 2016 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.