Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sieraden maken in Inloophuis Helianthus

Sieraden maken in Inloophuis Helianthus

Bedelarmbanden maken.Inloophuis Helianthus is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten en is er voor alle inwoners van de Drechtsteden, Alblasserwaard en Hoekse Waard.Zie voor informatie, kosten en inschrijving: www.inloophuishelianthus.nl

Wanneer?
11 mei 2016 van 10.30 tot 12.30 uur
Organisator
Inloophuis Helianthus
jan.trapman@gmail.com
Locatie:
Singel 28, Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.