zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Oké4kids concerttour

Oké4kids concerttour

30 september 2009
Van 15:30 uur tot en met 17:00 uur

Herman Boon en Marcel & Lydia Zimmer zullen een spetterend optreden verzorgen. De minimumleeftijd voor het concert is 4 jaar. Het kinderconcert wordt georganiseerd in het kader van de Christelijke Kinderboekenmaand 2009.

Het thema van de Christelijke Kinderboekenmaand 2009 is Heerlijk! Dit thema is ook de naam van de nieuwe kinder-cd en muziekboek die verschijnen in deze actiemaand. Deze cd’s, in de Oké4Kids serie, behoren reeds vele jaren tot de best verkochte kinder-cd’s in Nederland. Al eerder werden met groot succes kinderconcerten bij De Hoop georganiseerd. De zaal is vanaf 15:00 uur open.

Kaartjes zijn te koop in de voorverkoop voor € 6,00, aan de kassa 7,50. Voorverkoop vindt plaats bij De Hoop Music & Books, locatie Dordrecht: Spuiweg 75 of locatie Zwijndrecht: Kort Ambachtslaan 15. Reserveren is ook mogelijk door te bellen óf stuur een e-mail met uw naam- en adresgegevens.
 

Marcel & Lydia schrijven veel Nederlandstalige liederen voor zowel volwassenen als kinderen. Veel van hun liederen komen in de Opwekkingbundel en worden veel gezongen in allerlei kerken en gemeenten. Marcel & Lydia zijn fulltime met muziek bezig en hebben samen een eigen bedrijf: Celmar Music. Ze produceren samen met Highway Music de bekende Oke4Kids serie. In hun eigen opnamestudio aan huis zijn door de jaren heen verschillende cd’s door hen opgenomen en geproduceerd (o.a. hun eigen cd’s Wat een liefde, Til mij op, De hemel vertelt en de kinder-cd’s Meer en meer en Top tot Teen). Ze zijn regelmatig in het land te vinden om op te treden voor zowel volwassenen, jongeren als kinderen. Marcel en Lydia zijn getrouwd en wonen in Ermelo met hun 3 kinderen.

Herman Boon is al vele jaren Nederlands bekendste christelijke cabaretier en een zeer succesvolle schrijver van kinderliederen. Hij werd vooral bekend door zijn theaterprogramma’s, maar ook door zijn acteer- en presentatiewerk in de EO-televisieprogramma’s Van Henegouwen VPP, Mir@kel en Catherina zoekt God. Hij heeft diverse kinder-cd’s gemaakt, waarvan Stapelgek op jou en Stap maar in het bekendst zijn.
Op de lagere school was Herman Boon een verlegen jongetje. Totdat hij ontdekte dat hij met grappen zijn omgeving aan het lachen kan krijgen. Op de middelbare school zat Herman in een cabaretgroepje. Maar de kleinkunstacademie is geen succes voor de cabaretier, daarom gaat hij naar de Pedagogische Academie. Naast zijn studie bleef hij ook bezig met cabaret. In 1983 won hij de derde plaats op het Camarettenfestival achter Brigitte Kaandorp en Hans Liberg. Paul de Leeuw won in dat jaar de persoonlijkheidsprijs. In 1986 won Herman Boon met zijn groep ‘Zindroom’ zelf de prijs. In datzelfde jaar kwam hij tot geloof. Herman heeft een vurige wens om mensen met God kennis te laten maken.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

De Hoop Music & Books

in het MCC-gebouw van Dorp De Hoop, Provincialeweg 70

611 11 77

MBGDordrecht@dehoop.org www.dehoopshop.nl
Deel dit bericht met je vrienden!