vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Inloopbijeenkomst projectplan Zuidpolder

30 september 2009
Van 17:00 uur tot en met 21:00 uur

Landelijk wonen in een omgeving met veel water en groen op de grens van stad en land. Dat is het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de Zuidpolder tot woongebied. De uitgangspunten van die ontwikkeling worden beschreven in het projectplan Zuidpolder. Vandaag is er een inloopbijeenkomst over dit projectplan.

Tijdens de inloopbijeenkomst zijn er medewerkers van de gemeente Dordrecht aanwezig om toelichting te geven op het projectplan, bijvoorbeeld over het type woningen, het groen in de wijk, duurzaamheid en verkeer. Om 18.00 en 20.00 is er een centrale presentatie. Het gaat om de uitgangspunten, er is nog geen sprake van een ontwerp.

Het projectplan ligt ter inzage op het Stadskantoor en is te vinden op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Gemeente Dordrecht

in de Gravenhorst, Gravensingel 1002 te Dubbeldam

www.dordrecht.nl/zuidpolder
Deel dit bericht met je vrienden!