vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Avond voor radiomakers en -liefhebbers.

Avond voor radiomakers en -liefhebbers.

24 september 2009
Van 17:30 uur tot en met 21:00 uur

De avond begint met een warm en koud buffet. Om 19.00 uur start een programma met onder andere Jan Post, radiomaker en producer. Ook krijgen de bezoekers informatie over de radioprogramma’s van De Hoop ggz.

De radio-avond is bedoeld voor (amateur) programmamakers en voor een ieder die geïnteresseerd is in alles op radiogebied. Jan Post is radiomaker en producer van programma’s als de Muzikale Fruitmand en Praise op Zondag van de Evangelische Omroep. Tijdens de radio-avond geeft hij een workshop met de titel ‘Radio, voor wie?’. Bezoekers krijgen daarnaast informatie over het werk van De Hoop ggz. Ook kunnen zij de radiostudio van De Hoop bezoeken en zijn er stands met cd’s, dvd’s en mediaapparatuur van diverse organisaties en bedrijven.

Geïnteresseerden kunnen zich voor de gratis avond opgeven via email.

De Hoop maakt wekelijks een radioprogramma onder de noemer ‘De Hoop Magazine’ en stelt deze gratis ter beschikking aan radio-omroepen. De Hoop Magazine is daarnaast landelijk te beluisteren via GrootNieuwsRadio 1008AM en binnenkort rechtstreeks via www.dehoop.org (webradio).

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Ggz De Hoop

Media- en Congrescentrum op Dorp De Hoop, Provincialeweg 122

info@dehoop.org
Deel dit bericht met je vrienden!