vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Salsa dansen

Salsa dansen

23 september 2009
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag start een nieuwe cursus salsa dansen voor beginners. De cursus start met een proefles.

Na deze les kunt u inschrijven voor de eerste tien lessen. Inschrijving is geldig bij vooruitbetaling van de eerste tien lessen. Bij Mundo Latino wordt er originele Cubaanse salsa les gegeven onder leiding van een Cubaanse leraar. Kleine groepen met veel individuele aandacht.

De lessen worden gegeven in het Engels en zijn gemakkelijk te volgen. De eerste tien lessen wordt de basis solo gedanst en daarna in paren, hiervoor zijn eventueel enkele extra partners aanwezig. Gemoedelijke sfeer, het is echt een avondje uit voor zowel jong als oud.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Dansschool Mundo Latino

Grotekerksplein 1c (achter de Grote kerk boven het DJS)

06- 27 35 73 62

Deel dit bericht met je vrienden!