zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Internationale Raskatten-tentoonstelling

20 september 2009
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

Meer dan 300 katten worden gekeurd door een internationaal korps van keurmeesters. Deze zijn afkomstig uit Duitsland, België en Nederland. De beste katten in hun ras en kleur eindigen op het podium om hun prijs in ontvangst te nemen.

Tijdens deze show staan de volgende rassen centraal: De maincoon; van oorsprong een ras afkomstig uit Amerika dat is de grootste raskat, die wel ruim 10 kg kan wegen, groot imposant en heel er aaibaar. En de huiskat. De beste huiskat zal in aanmerking komen voor de Cinderella Award.

Gedurende de gehele dag zijn er raspresentaties op het podium en wordt er veel voorlichting gegeven over het houden en behouden van raskatten. Er zijn div. stands aanwezig waar werkelijk van alles te koop is op het gebied van katten, van voer tot speelgoed en van kattenbakken tot mandjes op deze show.

Entree: Euro 4,50 en voor kinderen en 65+ Euro 2,50.
Opgeven voor de tentoonstelling kan via de website.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Nederlandse Vereniging van Kattenvrienden

in de Reeweghal aan het Halmaheiraplein

www.n-v-v-k.eu
Deel dit bericht met je vrienden!