zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Open dagen Skicentrum

12 september 2009
Van zaterdag 12 september 2009 tot en met zondag 13 september 2009
Van 10:00 uur tot en met 18:00 uur

Het nieuwe winterseizoen 2009/2010 gaat van start met deze open dagen.  Tijdens de open dagen worden gratis ski en snowboard groepslessen voor volwassenen en kinderen aangeboden, excl. de kosten voor het gebruik van het materiaal, en start de inschrijving voor de nieuwe cursussen in het nieuwe seizoen.

Tijdens de open dagen krijgt u bij aankoop van een ski- of snowboardcursus 5 euro korting. Op zondag 13 september worden er demonstraties gegeven door leden van Skiteam Dordrecht en leraren van de skischool. Ook zijn er clinics over het onderhoud van het skimateriaal en zijn er kraampjes met diverse aantrekkelijke aanbiedingen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Skicentrum Drechtsteden

Skicentrum Drechtsteden in de Hollandse Biesbosch/Merwelanden Vogelaarsweg 1

621 03 55

info@ski-baan.nl www.ski-baan.nl
Deel dit bericht met je vrienden!