Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Door Visser

Door Visser

DOOR | OPEN - DOOR I OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag.

Door Visser
Door Visser is singer-songwriter en al sinds haar 11e bezig met muziek; gitaar spelen, zingen en het opschrijven van kleine muziek-gedichtjes. Door heeft in 2006 een coverband opgericht waar zij een aantal jaar de leadzangeres en gitariste van was.
Het schrijven en vertalen van haar eigen liedjes begon steeds meer te trekken. Van 2009 tot begin 2012 speelde Door in haar eigen band Doryz, waarvoor zij met toetsenist Serge Dusault de liedjes schreef. Met die band heeft Door in 2010 een EP opgenomen.
Na drie jaar besloten de bandleden om ieder hun eigen weg te gaan. Deze weg is voor Door het in akoestische vorm spelen van haar eigen ‘muziekgedichtjes’. Het zijn liedjes waarin zij vertelt over de dingen in het leven die haar bezighouden en boeien.
In de afgelopen periode is Door op zoek gegaan naar muzikanten die passen bij het gevoel wat bedoeld wordt in de liedjes. Inmiddels speelt Door samen met Eefje Mesker, tweede stem en kleine instrumenten, Hans Visser, contrabas, en Arno Hoogwerf, toetsenist. Binnenkort zullen er weer opnames gemaakt worden welke op de website te beluisteren zullen zijn.

Toegang: Gratis | deur open 19:30 uur | aanvang muziek 20:00 uur

Wanneer?
13 mei 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR Dordrecht
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.