Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Plantjesmarkt op activiteitencentrum Overweg

Plantjesmarkt op activiteitencentrum Overweg

Plantjesmarkt op activiteitencentrum Overweg

Activiteitencentrum Overweg aan de Prattenburg 80 in Dordrecht viert in samenwerking met de bewonersvereniging De Vier Burgen het voorjaar met een plantjesmarkt op vrijdag 13 mei van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.30 uur. Er zijn naast plantjes ook producten te koop voor binnen en buitenshuis, zoals bijvoorbeeld vogelhuisjes en er zijn bakproducten te koop. Alle producten zijn gemaakt zijn door cliënten van Overweg.  Ook is er een groentekraam en zijn er tweedehands spullen te koop.

Overweg is een activiteitencentrum voor mensen met een lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel en voor mensen met een verstandelijke beperking van de Gemiva-SVG Groep.

Wanneer?
13 mei 2016 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Activiteitencentrum Overweg
Locatie:
Prattenburg 80
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.