Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rikkert Zuiderveld komt met soloprogramma: Rikkert verdwaalt

Rikkert Zuiderveld komt met soloprogramma: Rikkert verdwaalt

Dit voorjaar geeft Rikkert Zuiderveld twee voorstellingen van zijn soloprogramma 'Rikkert verdwaalt'. Op donderdag 19 mei 2016 vanaf 20:00 uur zal hij te zien zijn bij Bonfire in Dordrecht.

Rikkert Zuiderveld (Groningen, 1947) maakte zijn debuut met de LP ‘Achter glas’ in 1967. Sinds zijn huwelijk met Elly Nieman, het jaar daarop, vormt hij met haar een duo dat in de afgelopen (bijna) 50 jaar honderden liedjes maakte, duizenden optredens gaf en zo’n 50 albums uitbracht.
In zijn soloprogramma 'Rikkert verdwaalt' verdwaalt hij op de grote stille heide, in supermarkten, op het christelijk erf, in medialand en omstreken.

En hoe te overleven zonder TomTom, Twitter of Facebook? Laat u verrassen door deze dichter-zanger, met een unieke mengeling van gedichten en gedachten, oneliners en liedjes, cabaret en poëzie, met steun van Jan Borger op toetsen en accordeon.
Voor meer informatie over voorverkoop tickets en de voorstelling kijkt u op www.truetickets.nl

Wanneer?
19 mei 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bonfire Dordrecht
Locatie:
Wijnstraat 117
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.